Vi hjälper dig tilläggsisolera taket

Att tilläggsisolera tak är ofta en riktigt bra investering eftersom det sänker husets uppvärmningskostnader. En tilläggsisolering kan kan vara ett led i att förebygga problem med fukt i ett vindsutrymme. Isoleringen kan göras med flera olika material och metoder, kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just din fastighet och budget.

Spara pengar med tilläggsisolering

Varm luft stiger uppåt och det innebär att mycket värme försvinner ut via taket. Att tilläggsisolera tak innebär helt enkelt att mer av värmen stannar kvar. Ofta använder man sig av isolering och skivor direkt under taket. Det är en prydlig lösning där isoleringen följer takets form och detta kan leda till att du får en uppvärmd och användbar yta på vinden. En sådan insats brukar höja värdet på fastigheten ganska markant. Om du inte har ståhöjd på din vind kan du istället fylla på med isolermaterial mellan taket och golvet.

Mer än 200 tak isolerade

Vi har stor erfarenhet av att tilläggsisolera tak och tittar gärna på vilka förutsättningar till förbättringar som finns i just din fastighet. Det är viktigt att anlita sakkunniga till detta projekt eftersom taket behöver luftspalter på rätt ställen, annars kan du få mer problem med fukt i framtiden. Att tilläggsisolera tak på rätt sätt innebär dock att man tjänar pengar på sänkta uppvärmningskostnader.