Vi hjälper dig!

Vi är en byggfirma som är baserad i Uppsala med många års erfarenhet av snickeri. Våra anställda är de absolut bästa inom branschen. Vi är ett nytänkande företag som alltid kommer på nya lösningar. För oss finns det inget viktigare än att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Vi arbetar gärna tillsammans med dig från början av projektet till slutet.

Våra tjänster

Vi är flexibla, lyhörda och effektiva. Vi anpassar våra tjänster efter dig och dina unika behov. Det finns helt enkelt inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss. Vi erbjuder hög kvalitet i vårt arbete och håller en hög servicenivå för våra kunder. Vi kan hjälpa dig med allt från en mindre renovering till en stor köksrenovering.

Våra tjänster inkluderar:

  • Badrumsrenovering
  • Om- och tillbyggnad
  • Köksrenovering
  • Totalentreprenad
  • Byte av dörrar

Om du vill ha mer information om våra tjänster och vad vi kan erbjuda dig är det bara att kontakta oss. Vi älskar att höra från våra kunder. Våra tjänster inkluderar helhetslösningar för våra kunder och vi erbjuder en kostnadsfri offert när du först kontaktar oss.

ROT-avdraget gäller för våra tjänster

Våra tjänster ingår under ROT-avdraget där du får ett skatteavdrag på våra tjänster. Detta gäller dock inte material eller transport, utan gäller enbart arbetskostnaden. Oroa dig inte – du behöver själv inte göra något för att få avdraget utan detta dras direkt av från räkningen. Vi gör detta åt dig. ROT-avdraget gäller upp till 50 000 kronor per år per person.